IJs & Spijssalon Baks

Kerst bestelling 2023

Ook dit jaar is het weer mogelijk uw kerstdessert te bestellen bij IJssalon Baks, zowel 8 persoons ijstaarten als 1 persoons desserts en hele en halve liters!

Bûche de Noël 8 persoons

Geniet u deze feestdagen van een Bûche de Noël oftewel een feestelijke kerstboomstam gemaakt met een semifreddo van pistache, gevuld met witte chocolade ijs, omhuld met een coating van Amarena kersen! Of geniet u van liever van een bûche gemaakt met een semifreddo van vanille, gevuld met karamel ijs, omhuld met een coating van krokante karamel?!

IJsgebak 1 persoons

De kerstman mag natuurlijk niet ontbreken deze feestdagen, dit unieke en gemakkelijke dessert is gevuld met een semifreddo van vanille. Of eindigt u het kerstdiner met een tartelette gevuld met kersen, semifreddo van pistache, omhuld met witte chocolade Amarena crunch? Of kiest u voor een tartelette met een vulling van karamel, semifreddo van vanille, omhuld met een coating van krokante karamel!

 Ambachtelijk ijs in hele en halve liters

Ambachtelijk ijs in hersluitbare hele en halve liter verpakkingen.

Bestellen kan online. Bent u niet in deze gelegenheid dan kunt u uw bestelling aan ons kenbaar maken door een bestelformulier bij ons in te leveren. Bestelformulieren zijn in de salon verkrijgbaar. Inleveren is tot en met 20 december mogelijk.